Tisdag… i Juli

Dagen började lugnt, prinsen sov i många timmar och när klockan var över nio var jag vaken och uppe… Till slut vaknade han och då hade han sovit i 12,5 timmar. Skönt!

Vi tog oss direkt efter frukost till sjukan för att koppla loss en 24-timmars registrering av ekg som jag haft, och det var såpass smidigt att vi var hemma igen med vändande buss. Ibland funkar det och vi behövde inte vara borta mer än en timme. (Hade vi haft bil hade det iofs tagit knappt en halvtimme)

Väl hemma lekte prinsen med några kompisar i några timmar och jag fick lite gjort innan det var dags för sen lunch – ingen av oss var värst hungrig mitt på dagen.

På eftermiddagen brast ett litet hjärta och stora tårar föll – han kände sig bortvald och var besviken och det gör aldrig så ont att bli sviken som av dem man älskar och ser upp till.

Därför behövde mamman laga litet hjärta och vi bestämde att vi skulle gå till campingen och spela lite minigolf och ta ett dopp och pärlan rastades så han kunde klara sig hemma några timmar.

Några timmars bad blev det, och ett par rundor minigolf och några nyfunna vänner gjorde prinsens kväll – han hade haft en ”underbart trevlig kväll” sa han.

När vi klev in på campingen hittade prinsen ett gäng motorcyklar som han beundrade. De var så fina, coola, häftiga och SÅNA skulle prinsen ha när han blev stor. Efter fem minuters prat med en tysk mc-förare fick han åka STOR bmw-motorcykel till receptionen och tillbaka – han var lycklig!

Och det går snabbt att fixa nya vänner för små och stora pojkar. Även om de inte pratar samma språk. Japp, stora ögon och öppen beundran över de fina bågarna gjorde susen. När vi gick därifrån slank han in i tältet för en stunds samspråk på en blandning av svenska, engelska och hemsnickrad tyska.

Men han gillade inte att de ropade ”kyss” (Tschüss) när vi gick. (För den oinsatte i det tyska språket så betyder ”tschüss” ungefär ”hejdå”)

På hemvägen mötte vi flera bekanta som vi socialiserade med och prinsen är en liten glad pratkvarn så jag tror flertalet av dem hade skavsår i öronen när de gick vidare…

En stor tallrik käk och jordgubbar till efterrätt och prinsen sover den rättfärdiges sömn. Trött efter en ledig dag.

Finaste hjärtat mitt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: