Procrastination.

Jag får MVG i det.

Dagen började med handledarmöte där alla grupper samlades och skulle få handledning. Jag… höll på att somna. Vi drog vårt sist och då hade alla andra slutat lyssna sen länge. Man är så fokuserad på sitt eget uppsatsarbete att man inte orkar engagera sig i nån annans syfte, problemområde eller frågeställning.

Än mindre vilken forskningsansats de valt och varför de valt just den. (Vår uppsats har en hermeneutisk ansats, för övrigt.)

Efteråt så drog vi upp riktlinjer för att attackera det vi har att göra. Strukturen ligger. Nu ska vi fylla den med ord. Det är dagens uppdrag – att hitta ord. Läsa så ögonen blöder. Hitta, förkasta, kritisera. Till slut får vi nåt vi kan använda, förhoppningsvis.

För övrigt kommer liten prins inte hem till mamma idag. Han blev kräksjuk inatt och stannar till imorgon hos pappa. Stackars liten. Men det var tydligen en 24-timmarsbacill enligt pappan, för de hade alla gått igenom den över jul och alla hade blivit fria från den på ett dygn.

Isåfall är prinsen frisk när han kommer imorgon bitti. ♥

Och jag… procrastinerar. Ska läsa en massa. Söka belägg. Litteraturanknyta hypoteser så de kan bli teorier. Och sånt. Men vill hellre baka kakor, putsa fönster, kamma mattfransar…

 

I will get my stuff done.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: