Trött, pank och fågelfri…

Efter en heldag på vift landade vi hemma med ryggsäcken full av upplevelser.

Somliga har det visst hur bra som helst? Att ha lämnat in tentan i tid och fått G på muntan innebär att jag är ledig till måndag då nästa delkurs börjar… Och jag tänker vara ledig också.

För jag behöver vila lite.

Jag vet att det finns de som lämnat in tentan redan förra veckan. Och börjat läsa in litteraturen för nästa delkurs. Men vi är alla olika med olika förutsättningar, vissa av oss har barn, vissa inte. Somliga lever i relation, andra inte. Några har lätt för sig, för andra är det svårare.

Så jag gör mitt bästa, förlåter mig själv för det jag inte kan prestera och för det jag har presterat, och lite för mitt högmod som sticker upp nu och då.

Att ha prins när det inte är prinsvecka är ljuvligt. Det är också emellanåt taggigt, alltså precis som när det är vanlig prinsvecka. Hur som helst så har vi haft en bra dag, och när vi kom hem var vi trötta och hungriga. Maten fick fixas ur skåpen och imorgon kanske de där bullarna ska bakas, som inte blev bakade förra veckan… Vi får se.

Vi ska iaf chilla och ta det lugnt, har vi kommit fram till. Och leka med kompis (ska liten prins göra). Ända till fyra-tiden då pappa hämtar.

Sen är det helg. Barnfri helg.

Den ska firas. Pank och fågelfri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: