Söndags…koma?

Gårdagen blev precis sådär himla bra som somliga dagar bara blir… Med lagom tempo, utan stora krav och bara laidback och ljuvligt…

Solen sken, det var ”asvarmt ute” som somlig småprins uttryckte det, och valet stod mellan hemgjord pizza och grillpremiär. Grillpremiären vann och förberedelserna av kvarterets världsberömda tzatziki och tabouleh och marinerat kött skedde i glada vänners lag och vi åt UTE, då omröstningen om var vi skulle äta det nygrillade avgjordes med 3 mot 2, och det var bitvis skönt och bitvis ganska blåsigt.

Men är det grillpremiär så ska det ätas ute, minsann! ♥

Fast sessans 9 sorters hembakat avnjöts inomhus och somliga orkade inte mer än en liten kaka, andra tryckte ner betydligt mer än så trots både påfyllning och påfyllning på påfyllningen på det grillade.

Men den som går ifrån ett dukat bord hungrig får skylla sig själv och äre föl’sedag så äre. Sådeså.

Paltkoman fortsattes med social samvaro och många gapskratt, och när liten prins somnat och sessan och grannarna gått hem fortsatte kvällen med prat långt in på natten och ivriga försök att tömma en BiB – det lyckades inte. Helt.

Och idag är jag sådär segt trött i huvudet och med en känsla av… frid.

Söndagspromenad vid havet, stenkastning med ”plopp” och diverse mackor kastade (10 hopp!!) och prinsen kom på hur man faktiskt gör med de där mackorna…

Ja. Det är gott att leva.

Annonser

Ett svar to “Söndags…koma?”

  1. Tina (din BTH kompis) Says:

    Hej!
    Vad härligt det låter!! Du verkar ha haft en underbar födelsedag. Jag måste säga att jag håller med vederbörande om att är det grillpremiär så är det. Då är det ett krav på att man äter ute.
    Kram
    Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: