Prinsen på ärten…

Helgen har ägnats åt att fixa här hemma. Bland annat har prinsens rum fått en make-over. Loftsängen har monterats ner och det har sorterats saker. Somligt har åkt i soporna (två kassar) och somligt ner i källaren (två sopsäckar!) och resten är prydligt sorterat i lådor där de hör hemma. Två pappkassar med gosedjur har plockats undan och alla gosedjur har åkt tumlarkarusell för att bli av med damm som samlats när de legat i loftsängen.

Dinosauriegardiner har ärvts från granntantens dotter och likaså påslakan till sängen. Några klippfigurer i kartong fick hamna på väggen med hjälp av häftmassa, hellre än att ligga bortglömda i ett hörn. En affisch från en vägg i skymundan hamnade på plats över sängen och vips hade vi ett fint dino-rum för liten kille.

Bilmattorna skakades och dammsögs och lades på från andra hållet så nu finns det stort lekutrymme där, hotwheels sorterades och blåljusbilarna likaså.

Fint blev det.

Nu återstår att se vad liten prins tycker när han kommer från skolan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Edit: Han blev jätteglad. Riktigt lycklig. Gick runt och beundrade: ”Åh, vad fint! Och här står DOM! Och titta där, det är ju DOM!” Sen lekte han länge med sina älskade bilar, avbrutet för mellanmål och utelek. Och han städade fint, fint när han lekt färdigt. ♥

Annonser

3 svar to “Prinsen på ärten…”

  1. Granntanten Says:

    Åh,va fint det blev! Han kommer att bli väldigt nöjd,tror jag. 🙂

  2. Så fint det blev!!

  3. GT – Tack, med en massa hjälp från dig! ♥ och ja, han var lycklig. Som du såg. =D

    U: Tack – GT hjälpte att montera ner loftsängen och gardiner/påslakan kom från henne, och det blev sådär fint med lite fantasi och ansträngning, inte ett öre kostade det heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: