Emo?

Fan vet.

Jag vaknade idag med en känsla av overklighet, som om jag vaknade i en dröm. Känslan hängde kvar en stund och jag försökte få igång skallen med hjälp av kaffe. Insåg, när jag darrade på handen att det kanske var nåt annat, blodsockerfall?

Nä. Det var det inte. Men det var feber. Jag hade över 38 i morgontemp och undrade var det kom ifrån för förutom känslan av overklighet har jag inte några andra symptom nånstans.

Genast när jag upptäckte febern så började jag tycka synd om mig själv. Dumt att tempa då, kanske. Men nu är ju bloggen en gnällventil, och här läser man eller låter bli så jag kan gnälla hur mycket som helst.

En sak jag undrar över efter en diskussion med en vän igår är frågan om energier. Somliga människor uppfattas som energigivande och andra som energislukande och jag vill personligen hellre uppfattas som energigivande än energitjuv… (Men det vill väl alla)

Iaf. Idag är jag lite emo. Dessutom har jag spelat in röstklipp till vår (fantastiska) fältstudierapportfilm (haha) och där låter jag verkligen inte som en radiopratare.

Sen igen, vi går ingen mediautbildning, right? (Fast jag ÄR lite kär i vår fältstudie, den är sjysst.)

Jag är bara lite less. Lite emo, sådär. Ynklig.

Och jag behöver TLC.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: