Blivit lite slö på att uppdatera bloggen…

I helgen har jag haft en ursäkt – jag har haft besök av bästaste -ME- med kronprinsessa. Vi har socialiserat och vi har varit på bluesfestival och på Gabrielverken och på Timmernabbens konfektyr. Vi har pratat hela natten (iaf två av oss) och vi har haft det himla fint.

När -ME- var iväg på skälet för besök i Smålandet så passade liten prins och jag på att slappa och se film och spela PS2… Eller, somliga slumrade i soffan medan andra spelade spel om vi ska vara petnoga. När vi vaknade idag var vi nog rätt mosiga allihop och iaf här i Casa Milou har dagen förflutit väldigt lugnt.

Vi passade ett fluff, prinsen lekte med en kompis och jag gick som i en dvala och har gäspat mig igenom dagen. Vi har fikat lite, jag blev lite uppvaktad av en sessa på mors dag. ♥

Jag frågade prinsen vad det var för dag och han sa: ”Söndag.” Jag frågade vad det var för speciellt med dagen och han sa: ”Det är dagen före jag åker till pappa.” Jag nämnde att det var Mors Dag och han bara ”åhh, det VISSTE inte jag. Men han är för liten för att hålla reda på sånt och det är egentligen en dag jag inte gillar.

Man kan uppvakta dem man tycker om ändå, utan att göra det på en kommersialiserad dag.

I övrigt så… är jag fortfarande i koma efter terminsavslutnings och mässpresentations-stressen och mitt huvud är fullt av grått fluff (inuti menar jag, ffs) och kommer behöva några dagar att komma ikapp, vila upp.

Sen jäklar. Är jag full av energi. Så jag kan börja plugga sommarkurs… Ja, jag tycker det är lite orättvist. Att semester/ledighet inte existerar när man är student. För terminerna är så pass ansträngande att några veckor med ledigt behövs.

Men jag ska göra mitt bästa för att raska av sommarkurserna, så att jag kan ha ledigt med liten prins. Hitta på nåt kul. Åka en helg nånstans, se något annat. Eller bara gå på picknick, med fiskespö och fikakorg.

Eller gå på luffen?

Annonser

5 svar to “Blivit lite slö på att uppdatera bloggen…”

 1. Det lät härligt att gå på luffen! Det har jag velat göra ända sedan jag såg ”Rasmus på luffen” när jag var liten. Det kanske jag också skulle satsa på. Mmm… Med min skrala ekonomin… Det tål att tänka på!

  Allt gott önskar jag dig! Kram

  // Tina

 2. Tina – ja… Jag har också haft en dröm att gå på luffen. Att bara ta ryggsäcken och ge mig iväg ett tag. =)

  Det finns ju fina vandringsleder runtom i landet som man kan gå på istället för att ge sig ut på vägarna för den delen.
  Allt gott till dig med!

 3. Granntanten Says:

  Vill också följa med 🙂

 4. GT – Det blir ingen luff utan dig. ♥

 5. Christopher Says:

  Ett litet försenat grattis på mors dag: http://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM

  Stort grattis också till att du fixade allt inför terminsavslutningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: