Lego!

Världens bästa leksak.

Jag hittade en annons på blocket som sålde ”10 kg blandat bionicle-lego” för 500 kr. Jag ringde och köpte. Bad en god vän att åka och titta med fria händer att antingen avstå köp eller köpa, beroende på kvalitet och mängd. Hon köpte, men prutade ner priset till 400 kr. *gillar*

Sen skickade hon det till oss via Schenker, som har billigaste frakten i landet. Det tog några dagar och sen fick vi leveransbesked, en i den här familjen väntade otåligt på försändelsen… Så igår cyklade vi och hämtade paketet, pakethållaren fick bekänna färg och vi tog oss hem.

Jag tömde ut allt lego på ett badlakan på köksbordet och insåg att familjen som ägt det var rökare… Nåja, det vädras väl bort och om det inte gör det så får jag tvätta legot en prinsfri vecka. Lyckan över berget med lego var fullkomlig och det började rivas i högen, sorteras och byggas…

Vi lär behöva äta i vardagsrummet i några dagar, åtminstone till prinsen åker till pappa igen. Då ska legot vara insorterat i plastburkar.

Ett berg. En prins. Som inte får önska mer lego igen, nånsin. Åtminstone inte förrän nästa år, eller nåt. Eller innan mamman köpt en större förvaringshylla till hans rum.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: