Det svänger fort…

Jag var ju hormonhäxa. Liten prins var söndagstaggig. Men så kom han in med ont, ont ont. I det allra heligaste, i det känsligaste av känsliga pojkdelar. Mamma kunde inte förstå och relatera, men mamma kunde förstå att doktorn måste ringas.

Mamma ringde doktorn och doktorn sa att vi skulle åka till sjukhuset. För en annan doktor behövde få titta på det heligaste känsliga, och doktorn sa till prinsen: ”Och så får du inte äta något eller dricka något förrän den andra doktorn har tittat på dig, okej?” Samtidigt tittade han på mamman för att se om mamman begrep varför.

Det gjorde hon. Men utan att skrämma upp liten prinsunge så nickade hon bara.

Och det var nära, väldigt nära att liten prins fick opereras akut ikväll. Men det fanns ett par saker som räddade honom från akut operation, och vi fick åka hem med panodil och ipren som kompisar.

Men går det inte över på 1-2 dagar så måste vi tillbaka för ytterligare undersökningar. Blir det värre så är det riktigt akut.

Och… prinsen åker till sin pappa imorgon. Gissa om mamman har svårt att släppa taget om sin lilla unge då? Nu får vi se imorgon hur han mår, om det blir skola eller inte.

Han går som en cowboy som tappat hästen, det är lite Zeb Macahan-stuk över honom. Men förhoppningsvis blir det bättre snart.

Och medan mamman oroade sig över sin minsta lilla unge så var hon inte ett dugg hormonhäxa. Nej, hon var den ömsinta omhändertagande modern som pysslade och tröstade och hjälpte. Och liten prinsunge var inte alls söndagstaggig utan mest ledsen och lite rädd.

Nu håller vi tummarna att det går över utan vidare åtgärder.

Annonser

Ett svar to “Det svänger fort…”

  1. Styrkekram ❤

    Jag tänker på er…

    // Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: