Hemmadag idag…

Liten prins var inte så tuff när han vaknade idag. Det gjorde fortfarande ont.

Så han fick stanna hemma, jag trodde han skulle kunna gå till skolan efter lunch men med besvär att sätta sig och böja sig så fick han vara hemma hela dagen. Det verkade lätta lite framåt kvällen iaf så imorgon ska han gå till skolan och pappa ska hämta.

Med fortsatt smärtlindring ett par dagar så bör det vara borta på onsdag och är det inte borta så måste vi söka klokt igen.

Och som vanligt med liten prins hemma när det är skoldag för mamman så blev det inte så mycket läst. Däremot spelade vi spel och kollade på discovery och andra saker som också är mysiga att göra tillsammans. Men det har märkts att han inte varit fullt kry, för han har varit mer dämpad än han brukar och har långa stunder suttit helt tyst (bland annat när mamman pratade i telefon, tänka sig) och lekt med sina saker eller spelat spel.

Men förhoppningsvis är det så mycket bättre imorgon att han ska kunna fungera som vanligt även om han inte bör klättra, hoppa och springa så mycket. Gympa skulle han avstå från tills det kändes helt bra.

Lilla hjärtat mitt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: