Åter till ordningen…

Liten prins är hemma igen och söndagsmiddag blev lagad och uppäten med betydligt bättre resultat än förra söndagen. Den här gången utan besök på akuten och taxiresor till grannstadens sjukhus.

Inte så att maten var -godare- idag än förra veckan, det var gott då med, men idag åt båda ungarna med god aptit. Det blev tabberas på somligt, och somligt har vi att äta resten av veckan om vi så vill.

För övrigt så har det varit en lugn dag och kväll, det väntade söndagsbulleribånget kom men turbulensen var inte så stor utan det räckte med att kramas lite när det var som värst.

Det är jobbigt för barn att byta vecka och saknaden efter den som varit vardag hela veckan sliter hårt i litet hjärta samtidigt som glädjen över att vara hos den som saknats hela veckan är stor – det är inte konstigt att det blir bulleribång då. Jag tycker inte, och det har jag skrivit förut, att det är för barnens bästa och deras rättvisa att låta dem bo växelvis.

Men varannan helg är egentligen heller inte något bra alternativ. Det hade väl varit allra bäst om man kunde bo nära varandra och faktiskt fungera som nån sorts vänner och låta barnen ha tillgång till båda, när saknad sliter och när grejor glöms så är det bara att springa inom och hämta…

Men i den bästa av världar…

Nå. Nu är det prinsvecka här och den möter vi med nyfikenhet och ett jävlar anamma – nästa inlämningsuppgift har deadline på fredag. Veckan skall tillbringas med näsan i böckerna helt klart. Sen är det en stor hemtenta och efter det är halva kursen gjord.

Framtiden närmar sig.

Bring it on!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: