About

En ullhårig tant – en ensamlevande morsa i Småland med ungar – en på växelvis, en utflugen och en inte alls… Prinsen kallas den som bor hos mig, Sessan är den utflugna och StorPrinsen den som inte bor med mig alls. Hobbies är att tvätta, städa, laga mat och tjata hål i huvudet. När jag inte roar mig med det, bär jag hem mat från diverse affärer. Och blir det tid över så ägnar jag mig åt långa promenader med Granntanten och emellanåt också med en blå dåre av sorten Australian Shepherd. (Även kallad Fluffet.) Fluffet bor annars med den utflyttade Sessan.

Jag snackar gärna och är diskussionslysten med en åsikt om det mesta. Jag tycker att dagdrömmar och fria fantasier är ganska trevliga sätt att fly vardagen på och jag sitter också gärna en del vid datorn, hellre än framför tv’n. Här kommunicerar jag, söker info och läser bloggar. Hösten 2009 började en ny epok i livet då jag studerar på distans, heltid. Runt 2012 tänkte jag vara färdig samhällsvetare.

Min blogg är min ventil, det är här jag skriver sånt jag tänker på, sånt jag inte alltid orkar belasta min omgivning med och det jag uttrycker här är privata åsikter. Det är valfritt att läsa eller låta bli, och det är lika lätt att klicka sej härifrån som att stanna kvar.

Jag ser gärna kommentarer och gillar som sagt diskussioner men rena personangrepp raderar jag då det knappast tillför något konstruktivt. Men de flesta som läser min blogg är mina vänner, vet vem jag är irl och ser också den sidan av mig, inte bara min bloggpersona.

Om någon vill kontakta mig går det bra att skriva en kommentar i bloggen så återkommer jag så snart jag sett den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: